Design & Development

Wild Sea

Vanuit de Mediacentrale in Groningen werken wij elke dag fanatiek aan technische en creatieve applicaties. Wij zijn altijd online!
Jarenlange ervaring combineren wij met een grenzeloze nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen in het digitale domein.

Wij verliezen de wereld waarin wij leven niet uit het oog. Wild Sea staat midden in de samenleving en probeert waar mogelijk een constructieve bijdrage te leveren aan een betere en mooiere wereld. Wij gaan daarbij technische en creatieve uitdagingen niet uit de weg. We zoeken ze op. Nieuwe wegen, nieuwe avonturen. Een continue ontdekkingstocht om steeds beter te worden in ons vak.

A smooth sea never made a skilled sailor

Proud Sponsor ESNS

Wild Sea is vanaf 2018 een van de hoofdsponsors van Eurosonic Noorderslag. Wij ontwerpen en bouwen verschillende websites voor dit grensverleggende festival. De komende jaren blijven wij doorbouwen aan de internet omgeving van dit unieke Europese festival. Verbeteren, vernieuwen en experimenteren geheel in lijn met de muziek van het festival.

Wij zijn enorm trots op esns.nl en op de samenwerking met ESNS.  

Tedx Youth Groningen

Dit jaarlijks terugkerend event is gericht op jongeren van 16 tot en met 22 jaar. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen, wetenschap, vooroordelen en duurzaamheid. Oh ja, en over seks. Bij Wild Sea hebben we de website opgezet en gebouwd en de fotografie verzorgd. Daarnaast hebben we de introductie leaders gemaakt voor elke spreker.

Kijk op tedxyouthgroningen.nl voor de resultaten

Offspring Zuidhorn

Wild Sea is dit jaar sponsor van het sympathieke Offspringfestival in Zuidhorn. Een heerlijke avond muziek met bands die hun eigen muziek spelen en hun roots hebben in Zuidhorn; ‘Het Seattle’ van het noorden. 
Wij ontwerpen en bouwen de  website en andere uitingen van het festival (posters, flyers, kaartjes etc.).

Swingin' Groningen

Wild Sea is vanaf haar oprichting in 2011 sponsor van het legendarische gratis Jazz festival Swingin’ Groningen. Elk jaar in juni kan de stad Groningen in het centrum kennismaken met fantastische bands uit binnen- en buitenland. Wij ontwerpen en bouwen de website van Swingin’ Groningen.

Wegens het coronavirus geen Swingin’ Groningen in 2020, focus op 2021. Kijk op swingingroningen.nl voor een impressie van de afgelopen jaren.

Virtual Reality voor Ambulanceverpleegkundig Onderwijs

Ambulanceverpleegkundigen hebben in toenemende mate te maken met complexe en onvoorspelbare omstandigheden (denk hierbij aan het omgaan met opdringerige omstanders, het bekogeld worden met vuurwerk tijdens oudejaarsavond of het behandelen van een kind met ernstige brandwonden). De Hanzehogeschool Groningen gaat langdurig met een aantal partners, waaronder Wild Sea, werken om ambulancehulpverleners beter voor te bereiden op dit soort situaties (VRAMBO:Virtual Reality voor AMBulanceverpleegkundig Onderwijs van complexe situaties)

De impact van Virtual Reality
Binnen het project wordt met name gekeken naar de rol van Virtual Reality, omdat daarmee complexe situaties realistischer worden weergegeven en de ambulancehulpverlener beter kan voorbereiden op dergelijke situaties. 

Partners
Partners zijn de Hanzehogeschool Groningen (het lectoraat User-Centered Design en het lectoraat Verpleegkundige Diagnostiek), Ambulancezorg Groningen, Kijlstra Ambulancezorg, Ambulance IJsselland, Windesheim (het lectoraat ICT-innovaties in de Zorg) en Wild Sea. Het VRAMBO project gaat twee jaar duren en wordt mogelijk gemaakt door een Raak Publiek subsidie. 

 

Projecten

Inmiddels werken we voor veel bijzondere opdrachtgevers . Bekijk eens deze selectie van onze projecten.

Energie VanOns

Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene energie. Stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties. Hoe ze dat precies doen, besluiten ze zelf.

Groningen Klimaatbestendig

Er is ook een heleboel wat jij kan doen – en waar je jezelf, je straat en de wereld direct een groot plezier mee doet. En waar de gemeente je bij van dienst kan zijn. Begin vandaag nog!
campagnebeeld let'sgro

Let’s Gro

Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

ESNS EUROSONIC NOORDERSLAG

ESNS is dé plek om de gevestigde artiesten van de toekomst te ontdekken. ESNS is het grootste showcase festival van Europa dat vier dagen lang een podium biedt aan Europese artiesten.

STAPP

STAPP levert een bijdrage aan het slimmer en efficiënter organiseren van de (revalidatie)zorg tot in de thuissetting van mensen met hersenletsel. STAPP geeft de patiënt meer zelf de regie over waar en wanneer te trainen.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste èn kundige medewerkers!
Word jij onze nieuwe collega? Klik op onderstaande knop en stuur een mail naar Thijs Helfrich met  je motivatie en  CV.

Want de roep van de rollende branding, brekende op de kust,
Dreunt diep in het land in mijn oren en laat mij nergens rust,
‘t Is stil hier, ‘k verlang een stormdag, met witte jagende wolken
En hoogopspattend schuim en meeuwen om kronk’lende kolken.

Fragment uit ‘Zeekoorts’  |  Jan Jacob Slauerhoff

t. +31 (0)50 211 1472

MEDIA CENTRALE Helperpark 274 - 9 9723 ZA Groningen The Netherlands

info@wildsea.nl

WILD SEA BV
Helperpark 274 – 9
9723 ZA Groningen
The Netherlands
+31 (0)50 2111472