WEST is een actieve netwerkorganisatie voor bedrijven aan de westkant van de stad Groningen. WEST behartigt de gemeenschappelijke belangen van onze leden (ondernemers, ondernemingen en non-profit organisaties) die gevestigd zijn in de gemeente Groningen ten westen van de spoorlijn Assen – Roodeschool. Hierbij kun je denken aan overleg met de gemeente over beheer en onderhoud, terreinbeveiliging, infrastructuur en bereikbaarheid.

Wild Sea is verantwoordelijk voor het design en bouw van de site! We hebben de huisstijl aangepast aan deze tijd en de site voorzien van publicatiemogelijkheden voor de leden. En... natuurlijk zijn wij lid van Bedrijvenvereniging West

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Bij First People staan de wensen van de kandidaat en het bedrijf centraal.
Omroep LEO is een belangrijk medium voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. De voornaamste taak is op kwalitatief hoogwaardige wijze informatie aan te bieden aan kijkers, luisteraars en lezers.
Groninger Dorpen heeft een prominente plek in het plattelandsnetwerk van de provincie Groningen en zet zich in voor sterke dorpen met sterke mensen.