Powerfest

In samenwerking met Eurosonic Noorderslag en Watt-Now ontwikkelden we een slimme meter waarmee duidelijk werd hoeveel energie er tijdens het festival bespaard kon worden.

ICT-Congres

ICT Congres 2018 faciliteert kennisuitwisseling: MKB-ers laten zien hoe digitalisering hun business heeft doen groeien.

ITurnIT

ITurnIT wil het primair en voortgezet onderwijs helpen om kinderen voor te bereiden op de digitale samenleving. Het is belangrijk om kinderen de kennis en kunde mee te geven om goed te kunnen functioneren in deze gedigitaliseerde samenleving.

TEDx Youth Groningen

Op 23 april vond de derde editie van TEDxYouth Groningen plaats in Grand Theatre. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen.

Weekend at Waikiki

In 2018 presenteerde Weekend at Waikiki na 24 jaar weer een nieuw album ‘SONAR’ en de bijzondere Graphic Novel ‘Hannah’. 

Swingin’ Groningen

Op 21,22 en 23 juni was de 24e editie van Swingin’ Groningen. Het publiek werd ook in 2018 getrakteerd op crossovers van funk, soul, groove en andere muziekstromen ontstaan vanuit de jazz.

Simplon

Simplon biedt een veelzijdige en grensverleggende programmering op het gebied van popmuziek, cultuur en lifestyle voor jongeren uit de stad Groningen en omstreken.

Vera

VERA is hèt centrum voor de Popcultuur in Groningen, ook wel omschreven als: Club for the International Pop Underground.

ESNS EUROSONIC NOORDERSLAG

ESNS is dé plek om de gevestigde artiesten van de toekomst te ontdekken. ESNS is het grootste showcase festival van Europa dat vier dagen lang een podium biedt aan Europese artiesten.