Powerfest

In samenwerking met Eurosonic Noorderslag en Watt-Now ontwikkelden we een slimme meter waarmee duidelijk werd hoeveel energie er tijdens het festival bespaard kon worden.

BLØF

BLØF heeft in haar twintigjarig bestaan een traditie opgebouwd in het introduceren van nieuwe technieken om muziek te promoten. Met het ontwikkelen van deze bijzondere Augmented Reality clip kwam daar een nieuw hoofdstuk bij.

TEDx Youth Groningen

Op 23 april vond de derde editie van TEDxYouth Groningen plaats in Grand Theatre. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen.

VanSlag

Borger was en blijft van slag! Want in 2013 opende de kerk van Borger haar deuren voor iedereen. Het Drentse brinkdorp heeft hiermee een nieuwe bestemming voor haar oudste gebouw.

Weekend at Waikiki

In 2018 presenteerde Weekend at Waikiki na 24 jaar weer een nieuw album ‘SONAR’ en de bijzondere Graphic Novel ‘Hannah’. 

Swingin’ Groningen

Op 21,22 en 23 juni was de 24e editie van Swingin’ Groningen. Het publiek werd ook in 2018 getrakteerd op crossovers van funk, soul, groove en andere muziekstromen ontstaan vanuit de jazz.

Fedde Le Grand

Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van de housemuziek. Zijn invloed wordt voortdurend gevoeld in het elektronische landschap.

Let’s Gro

campagnebeeld let'sgro

Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.