Oog Omroep Groningen

Groningen bruist, maar weet jij de bubbels te vinden?
Met de nieuwe OOG app hoef je niets te missen; van gebluste brandjes tot leuke evenementen.

Noorderpoort App

Download nu de Noorderpoortapp en blijf op de hoogte van al het nieuws van Noorderpoort, de open dagen en de Jaarprijs.

Heutink | Educo

Augmented reality voor kinderen. Spelenderwijs leren met tablet en houten puzzels. Deze mobiele applicaties bevatten leerzame oefeningen voor kinderen om het vocabulair uit te breiden (verhalen, rijm and liedjes) en stimuleert tegelijkertijd motorische vaardigheden (als voorbereiding op het schrijven).

Let’s Gro

campagnebeeld let'sgro

Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Waddentour

De Waddentour is een toeristische route waarbij de rijke historie van de vier beschermde dorpsgezichten (Ee, Holwerd, Metslawier en Paesens/Moddergat) en de waardevolle omgeving in beeld wordt gebracht.

STAPP

STAPP levert een bijdrage aan het slimmer en efficiënter organiseren van de (revalidatie)zorg tot in de thuissetting van mensen met hersenletsel. STAPP geeft de patiënt meer zelf de regie over waar en wanneer te trainen.

Mindyourtrip

‘Mind Your Trip’ is een Europees project dat zich richt op jongeren die NPS gebruiken. De website bevat informatie, hulpmiddelen en aanwijzingen om het gebruik zo veilig mogelijk te houden en biedt een interventie via een mobiele app met professionele hulpverleners.

Stopmaatje

Deze app is een maatje voor mensen die willen stoppen met roken. De app biedt ondersteuning tijdens het stoppen-met-roken proces. De app is makkelijk in gebruik en is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten van het stoppen-met-roken proces.

ESNS EUROSONIC NOORDERSLAG

ESNS is dé plek om de gevestigde artiesten van de toekomst te ontdekken. ESNS is het grootste showcase festival van Europa dat vier dagen lang een podium biedt aan Europese artiesten.