Borger was en blijft van slag! Want in 2013 opende de kerk van Borger haar deuren voor iedereen. Het Drentse brinkdorp heeft hiermee een unieke, nieuwe bestemming voor haar oudste gebouw, met grote cultuurhistorische waarde, een rijksmonument. De oude dorpskerk was en is de plek voor betrokkenheid, passie, samenkomst, voor toewijding, nu in de vorm van een cultuurpodium.

VANSLAG is de naam voor cultuur, voor muziek in de meest brede zin van het woord, voor theater, cabaret, film, poëzie; kortom, voor alles wat klank en kleur heeft! En er mag bij gedronken worden. Hoe het begon In 2011 zijn we gestart met het initiatief tot het oprichten van een cultuurpodium in de voormalige dorpskerk van Borger. In 2013 zijn we gestart, inmiddels zijn we 300 concerten verder...

Wild Sea is verantwoordelijk voor het design en bouw van de site!

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

In 2018 presenteerde Weekend at Waikiki na 24 jaar weer een nieuw album ‘SONAR’ en de bijzondere Graphic Novel ‘Hannah’. 
Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad Groningen en zijn omgeving. In 2018 was ‘Geluk’ het centrale thema.