Op 23 april vond de derde editie van TEDxYouth Groningen plaats in Grand Theatre. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen, wetenschap, vooroordelen en duurzaamheid. Oh ja, en over seks. Het werd een bruisende, magische avond met muziek, dans en vooral: antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Het jaarlijks terugkerend event is gericht op jongeren van 16 tot en met 22 jaar.

Voor de styling van het dit inspirerende evenement bedachten we bij Wild Sea het hoofdthema 'Psychotropical'. Binnen dit thema konden tal van creatievelingen hun ei kwijt. Van stage designers tot Minerva studenten die de aankleding verzorgden.

Bij Wild Sea hebben we de website opgezet en gebouwd en de fotografie verzorgd. Daarnaast hebben we de introductie leaders gemaakt voor elke spreker.

Meer weten over dit project?

Joost Nuijten | joost@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

VERA is hèt centrum voor de Popcultuur in Groningen, ook wel omschreven als: Club for the International Pop Underground.
ICT Congres 2018 faciliteert kennisuitwisseling: MKB-ers laten zien hoe digitalisering hun business heeft doen groeien.
ITurnIT wil het primair en voortgezet onderwijs helpen om kinderen voor te bereiden op de digitale samenleving. Het is belangrijk om kinderen de kennis en kunde mee te geven om goed te kunnen functioneren in deze gedigitaliseerde samenleving.