Omroep LEO is een belangrijk medium voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. De voornaamste taak is op kwalitatief hoogwaardige wijze informatie aan te bieden aan kijkers, luisteraars en lezers. De omroep wil Leeuwarders een aantrekkelijk en lokaal aanbod aan programma's blijven bieden en dit optimaliseren in programmatische en technische zin.

Wildsea ontwikkelde voor Omroep LEO de complete huisstijl (website, papier, belettering en gevelzicht). Er werd een moderne website ontwikkeld met live radio en een eigen 'uitzending gemist' die een goed beeld geeft van de werkzaamheden van Omroep LEO. Op dit moment (aug 2018) krijgt de huisstijl een belangrijke update en wordt de website aangepast. In september gaat de 'nieuwe look' live.

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene energie. Stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties. Hoe ze dat precies doen, besluiten ze zelf.
Er is ook een heleboel wat jij kan doen – en waar je jezelf, je straat en de wereld direct een groot plezier mee doet. En waar de gemeente je bij van dienst kan zijn. Begin vandaag nog!
BLØF heeft in haar twintigjarig bestaan een traditie opgebouwd in het introduceren van nieuwe technieken om muziek te promoten. Met het ontwikkelen van deze bijzondere Augmented Reality clip kwam daar een nieuw hoofdstuk bij.