Noorderpoort versterkt al twintig jaar de regio door het beste te halen uit mensen én uit de regio. Noorderpoort is een regionaal opleidingscentrum voor mbo, volwasseneducatie, contractonderwijs en inburgeringstrajecten. Met vijftien scholen verspreid over de provincie Groningen en een locatie in Assen, geeft Noorderpoort onderwijs aan zo’n 14.000 studenten. Hiermee is Noorderpoort de motor van de regionale arbeidsmarkt. Bij Noorderpoort staat het succes van de studenten écht voorop! ‘Noorderpoort versterkt de regio’.

Met de Noorderpoortapp blijf je op de hoogte van al het nieuws van Noorderpoort. Denk hierbij een informatie over de Open Dagen van Noorderpoort en over de uitreiking van de Noorderpoort Jaarprijs.
Voordelen van de Noorderpoortapp
- Je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuws van Noorderpoort
- Je kunt je goed voorbereiden op bijvoorbeeld de Open Dagen.

Wild Sea verzorgde het ontwerp van de website en de mobiele applicatie en verzorgt de hosting, beheer on onderhoud.

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Veel leraren kennen de verschillen tussen hoogintelligente en hoogbegaafde leerlingen niet. Deze serious game voor leraar en leerling geeft een verbeterd inzicht in hoogbegaafdheid en specifieke onderwijsbehoeften.
In samenwerking met Eurosonic Noorderslag en Watt-Now ontwikkelden we een slimme meter waarmee duidelijk werd hoeveel energie er tijdens het festival bespaard kon worden.
ITurnIT wil het primair en voortgezet onderwijs helpen om kinderen voor te bereiden op de digitale samenleving. Het is belangrijk om kinderen de kennis en kunde mee te geven om goed te kunnen functioneren in deze gedigitaliseerde samenleving.