Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Het is een festival vol goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie. Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt. De toekomst komt steeds dichterbij.

Wild Sea ontwerpt en bouwt voor Let's Gro de website en de programma app.

Meer weten over dit project?

Thijs Helfrich | t.helfrich@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

In 2018 presenteerde Weekend at Waikiki na 24 jaar weer een nieuw album ‘SONAR’ en de bijzondere Graphic Novel ‘Hannah’. 
Ateliers Majeur is een netwerkorganisatie in Heerenveen die gelooft in de kracht van kunst én cultuur bij de vorming van kinderen, jongeren en kwetsbare doelgroepen. Iedereen mag meeculturen in de gemeente Heerenveen!
Record Store Day is in 2007 opgericht tijdens een bijeenkomst van onafhankelijke platenzaakeigenaren en medewerkers in Baltimore, USA. Ook Nederland kent nu Record Store Day!