Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het vakantiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten.

De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De verschillende accommodaties zijn voor alle vakantiegangers geschikt; van stacaravan tot luxe wellness vakantiehuis. De camping biedt ruime plaatsen. Er zijn mooie plekken aan het water en ook plekken met eigen sanitair. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. Vanaf de kade vertrekt een Friese zeilpream voor een mooie tocht over de Fluessen.

Wild Sea heeft de site ontworpen en gebouwd!

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Augmented reality voor kinderen. Spelenderwijs leren met tablet en houten puzzels. Deze mobiele applicaties bevatten leerzame oefeningen voor kinderen om het vocabulair uit te breiden (verhalen, rijm and liedjes) en stimuleert tegelijkertijd motorische vaardigheden (als voorbereiding op het schrijven).
Motorplaza is de ingang voor het huren en kopen van motoren, motorkleding en -accessoires. Bij Motorplaza staan altijd zo’n 300 gebruikte motoren op voorraad en klaar voor een proefrit. Make life a ride!
Met Stan is hulp altijd nabij in geval van acute noodsituaties. Van hartstilstand tot calamiteit, van ongeluk tot bedreiging.