Iduna is hét poppodium van Drachten en omstreken waar je terecht kan voor de beste concerten, festivals en dancefeesten. Het poppodium beschikt over een grote zaal met een capaciteit van 600 personen, een kleine zaal met café met een capaciteit van 150 personen en oefenruimtes. Iduna biedt een gevarieerde programmering in zowel de eigen grote en kleine zaal als op diverse locaties in Smallingerland. Iduna is onderdeel van M.O.S.

Zien en beleven is geloven, want een avond in Iduna moet je nou eenmaal zelf ervaren.

Wild Sea ontwierp en ontwikkelde een responsive Wordpress website voor Iduna. De site moet eenvoudig actueel gehouden worden (de concertagenda) en is naadloos gekoppeld aan het ticketingsysteem van Iduna.

Meer weten over dit project?

Meer informatie: Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad Groningen en zijn omgeving. In 2018 was ‘Geluk’ het centrale thema.
Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van de housemuziek. Zijn invloed wordt voortdurend gevoeld in het elektronische landschap.
Record Store Day is in 2007 opgericht tijdens een bijeenkomst van onafhankelijke platenzaakeigenaren en medewerkers in Baltimore, USA. Ook Nederland kent nu Record Store Day!