Save the date: 1 november 2018 Martiniplaza Groningen
Toegang, naar aanmelding, GRATIS!
ICT Congres 2018:
Digitalisering leidt tot groei, kwaliteit en continuïteit

ICT Congres 2018 toont beslissers in het MKB hoe digitalisering leidt tot kwaliteit, groei en continuïteit. En biedt tegelijkertijd de kans om interessante zakelijke contacten op te doen. Twee plenaire sessies en 24 workshops door boeiende en deskundige sprekers geven inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in het MKB.

Onderdeel van Let’s Gro
Deze editie van het ICT Congres vindt plaats onder de koepel van het jaarlijkse Let’s Gro festival. Het Let’s Gro festival draait om de toekomst van Noord Nederland en vormt daarmee de perfecte gastheer voor ICT Congres 2018. Zie www.letsgro.nl

Regionale Samenwerking
Onze congrespartners MKB Noord en Samenwerking Noord leveren brede ondersteuning bij de organisatie van het congres. Hiermee leveren zij een aanzienlijke bijdrage aan de groei van ICT Congres 2018, zowel in omvang als in kwaliteit.

Wild Sea ondersteunt het ICT-Congres en heeft als sponsoring deze website voor het congres ontworpen en gebouwd en een nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Meer weten over dit project?

Thijs Helfrich | t.helfrich@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

VERA is hèt centrum voor de Popcultuur in Groningen, ook wel omschreven als: Club for the International Pop Underground.
De Waddentour is een toeristische route waarbij de rijke historie van de vier beschermde dorpsgezichten (Ee, Holwerd, Metslawier en Paesens/Moddergat) en de waardevolle omgeving in beeld wordt gebracht.
Groninger Dorpen heeft een prominente plek in het plattelandsnetwerk van de provincie Groningen en zet zich in voor sterke dorpen met sterke mensen.