Help je straat op weg naar een beter klimaat

Hoe je het ook wendt of keert, klimaatverandering is een feit. Groningen werkt daarom hard aan het klimaatbestendig maken van de gemeente. Zodat onze woonomgeving veilig en leefbaar blijft, ook bij extreme weersomstandigheden.

Er is ook een heleboel wat jij kan doen – en waar je jezelf, je straat en de wereld direct een groot plezier mee doet. Acties waar je vandaag nog mee kunt beginnen en die meteen positief effect hebben op jouw directe omgeving. En waar de gemeente je bij van dienst kan zijn. Op deze site vind je alle acties en initiatieven waar de gemeente Groningen je bij steunt. Begin vandaag nog!

Wild Sea heeft de website van Groningen Klimaatbestendig ontworpen en gebouwd.

Meer weten over dit project?

Thijs Helfrich | t.helfrich@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

ICT Congres 2018 faciliteert kennisuitwisseling: MKB-ers laten zien hoe digitalisering hun business heeft doen groeien.
De Waddentour is een toeristische route waarbij de rijke historie van de vier beschermde dorpsgezichten (Ee, Holwerd, Metslawier en Paesens/Moddergat) en de waardevolle omgeving in beeld wordt gebracht.
Omroep LEO is een belangrijk medium voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. De voornaamste taak is op kwalitatief hoogwaardige wijze informatie aan te bieden aan kijkers, luisteraars en lezers.