Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van de housemuziek. Zijn invloed wordt voortdurend gevoeld in het elektronische landschap. Hij behoort al bijna een decennium tot de top 30 van de meest invloedrijke DJ's volgens de prestigieuze DJ Mag Top 100, heeft talloze prijzen ontvangen en de grootste hedendaagse artiesten geremixed - van Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Everything but the Girl, Fatboy Slim, en velen meer. Recente toevoegingen aan dit lijstje zijn: Shakira ft. Rihanna's Can not Remember To Forget You en Mariah Carey's You're Mine.

Als het gaat om solo-platen bracht 'Put Your Hands Up For Detroit' hem natuurlijk naar de wereldtop, maar nummers als 'The Creeps', 'Let Me Think About It', '3 Minutes To Explain', 'Back & Forth' , 'Control Room', 'Metrum', 'So Much Love' en 'Sparks (Turn Off Your Mind)', bevestigen hem als een veelzijdige DJ in de wereldwijde dance-muziekindustrie.

Wild Sea heeft voor Fedde le Grand de website ontwikkeld en meegedacht over het ontwikkelen van nieuwe multimedia concepten ter promotie van zijn shows.

Meer weten over dit project?

Eric Cuperus | e.cuperus@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Op 23 april vond de derde editie van TEDxYouth Groningen plaats in Grand Theatre. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen.
Ateliers Majeur is een netwerkorganisatie in Heerenveen die gelooft in de kracht van kunst én cultuur bij de vorming van kinderen, jongeren en kwetsbare doelgroepen. Iedereen mag meeculturen in de gemeente Heerenveen!