ESNS is dé plek om de gevestigde artiesten van de toekomst te ontdekken. ESNS is het grootste showcase festival van Europa dat vier dagen lang een podium biedt aan Europese artiesten.

Het is een festival vol mogelijkheden, verrassingen en ontdekkingen, niet alleen voor de bezoekers uit de muziekindustrie maar zeker ook voor ander publiek. Een bezoek aan ESNS brengt je direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Europese popmuziek.´

Het festival bestaat de eerste drie dagen uit Eurosonic waarbij Europees talent een podium krijgt in ruim dertig zalen in de binnenstad van Groningen. Daarna vindt traditiegewijs op zaterdag Noorderslag plaats in De Oosterpoort, waarbij Nederlands talent de kans krijgt zich te presenteren aan het publiek.

Eurosonic Noorderslag vindt komend jaar plaats van 16 t/m 19 januari 2019.

Wild Sea is een van de hoofdsponsoren van Eurosonic Noorderslag (ESNS) en ontwerpt en bouwt de website en andere digitale uitingen van ESNS.

Meer weten over dit project?

Thijs Helfrich | t.helfrich@wildsea.nl | 050 2111472

Vergelijkbare projecten

Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van de housemuziek. Zijn invloed wordt voortdurend gevoeld in het elektronische landschap.
Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad Groningen en zijn omgeving.
Op 23 april vond de derde editie van TEDxYouth Groningen plaats in Grand Theatre. Acht sprekers met elk een kort, inspirerend verhaal over bijzondere levenslopen.