Snaveltje | Beaky

Snaveltje | Beaky leert kinderen spelenderwijs lezen!

Wild Sea heeft ‘Snaveltje’ ontwikkeld. Een innovatief platform dat kinderen spelenderwijs leert lezen. Wij combineren houten speelblokken met de laatste technieken uit de digitale werled zoals Augmented Reality en interactive story telling.

Snaveltje heeft een prijs gewonnen in het prestigieuze Europese Chest Project. Aan de prijs is een geldbedrag gekoppeld van max. €6.000,- Chest is een initiatief van de Europese commissie om een platform te bieden voor nieuwe op IT gebaseerde initiatieven die mogelijke oplossingen bieden voor de sociale en maatschappelijke uitdagingen van nu en in de toekomst. Het gaat om applicaties die de potentie hebben om een verandering teweeg te brengen in de manier waarop wij met elkaar leven en werken in Europa. De inzendingen, waaronder die van Wild Sea, werden beoordeeld door de bezoekers van de site en een onafhankelijke jury. Uit een groot aantal inzendingen uit heel Europa werden uiteindelijk 35 applicaties geselecteerd waaronder Beaky.

Op dit moment bevindt Snaveltje zich nog steeds in een prototype fase. Zin om het samen met ons op te pakken en verder uit te bouwen?

Meer weten over dit project?

WILD SEA BV
Helperpark 274 – 9
9723 ZA Groningen
The Netherlands
+31 (0)50 2111472